Koroze slitin železa a způsoby jejich vyhodnocování - Havlík, Luboš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2010)
Práce na téma „Koroze slitin železa a způsoby jejich vyhodnocování“ se zabývá problematikou koroze se zaměřením na slitiny železa. Jsou zde zmíněny mechanismy koroze, druhy korozního napadení, vyhodnocování korozních zkoušek a antikorozní opatření.

My bachelor’s thesis „Corrosion of iron-based alloys and evaluation methods” is about problem corrosion zero in iron-based alloys. This work consist mechanism of corrosion, kinds of corrosion affected, evaluation methods and anti-corrosion precaution
Corrosion of Iron-based Alloys and Evaluation Methods
Keywords: slitiny železa; druhy koroze; korozní zkoušky; metodiky vyhodnocování; iron-based alloys; type of corrosion; corrosion test; evaluation methods