Tvorba strategie elektronického obchodování - Charvát, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tato bakalářská práce pojednává o problematice elektronického obchodu s primárním zaměřením na zákazníky. Na základě poznatků z teoretické části je v praktické části navržena strategie elektronického obchodování, která povede ke zkvalitnění služeb pro zákazníky, vyšší konkurenceschopnosti, ale také zlepšení propagace a vybudování značky obchodu. Práce obsahuje návrh strategii, které budou přínosem nejen pro elektronický obchod, ale hlavně pro zákazníky.

This bachelor thesis deals with issues of electronic commerce with a primary focus on customers. On the pieces of knowledge of the theoretical part is proposed electronic commerce strategy, which will improve better services for customers, increased competitiveness, but also improve the promotion and brand building. The bachelor thesis includes proposal of a strategy that will be beneficial not only for e-commerce, but for customers.
Strategy of E-commerce
Keywords: marketing na internetu; reklama v e-commerce; zákazník elektronického obchodu; elektronický obchod; komunikace na internetu; marketing on the Internet; advertising in e-commerce; e-shops customer; electronic commerce; communication on the internet