FINANCOVÁNÍ ROZVOJE LIDSKÝCH ZDROJŮ Z FONDŮ EU - Vaňková, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Předmětem této diplomové práce je návrh projektu zaměřeného na vzdělávání pracovníků společnosti Siemens Elektromotory s. r. o., závod Frenštát p. R. Tento projekt je zpracováván s cílem dosažení financování prostřednictvím fondů EU. Práce se zabývá identifikací možných způsobů financování, analýzou současného stavu vzdělávání ve společnosti a přípravou projektové žádosti.

The subject of this master´s thesis is the project of human resources development in the company Siemens Elektromotory s. r. o., plant Frenštát p. R. The goal of this project is to obtain finance granted by EU funds. Thesis is based on identification of possible ways of financing, analyzing of present situation and development possibilities in HR environment and preparation of project application.
FINANCING OF HUMAN RESOURCES DEVELOPMENT FROM EU FUNDS
Keywords: Fondy EU; Evropský sociální fond; financování vzdělávání; dotace; projekt „Vzdělávejte se!“; European Union Funds; European social fund; financing of human resources development; grant; project „Vzdělávejte se!“