Analýza internetové web-to-print aplikace malé tiskárny včetně návrhu vylepšení jejich funkcí - Pavlišta, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Práce se zabývá analýzou web-to-print aplikace společnosti Rep-tisk spol. s r. o. Obsahem jsou teoretická východiska, analýzy současné verze aplikace a návrh aplikace nové. Důraz byl kladen především na možnosti cenotvorby. Klíčová byla také možnost nasadit aplikaci na více webech současně.

Work analysis we-to-print aplications run by company REP Tisk spol. s r. o. It contains theoretical background, analysis od the current version of the application and suggestions for new version. The emphasis was primarily on pricing variability. Key was also possibility to run the application on multiple web sites simultaneously.
Analysis of an Internet Web-to-Print Application of a Small Printing Studio, Including Suggestions for Improvement of the Program's Functions
Keywords: Web-to-print; online kalkulace; tisk; ofsetový tisk; digitální tisk; internet; distribuce; affilate program.; Web-to-print; online calculation; printing; offset print; digital print; internet; distribution; affilate program.