Návrh změn motivačního systému ve vybrané společnosti - Miková, Nikola (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá analyzováním současného stavu vybrané společnosti pomocí vybraných metod analyzujících vnější a vnitřní prostředí společnosti, výzkumu provedeného metodou dotazníkového šetření a řízeným rozhovorem, a mzdovým šetřením na trhu práce. Na základě těchto dat bude zkoumána motivace a spokojenost zaměstnanců a navržena opatření, která mají vést ke zlepšení stávajícího motivačního systému ve společnosti.

This diploma thesis deals with the analysis of the current state of a selected company with the aid of methods that analyze the internal and external environment, a survey based research, an interview and an analysis of the labor market wages. Based on this data, the motivation and satisfaction of employees will be made suggestions, which should lead to the improvement of current motivation system within the company.
A Proposal of Motivation System Improvement in a Selected Company
Keywords: Motivace; motivační teorie; motivační systém; zaměstnanci; zaměstnanecké benefity; spokojenost zaměstnanců; Motivation; motivation theory; motivation system; employees; employee's benefits; satisfaction of employees