Vzpomínky - Conde, Tamara (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Tato práce je úvahou o obsedantně kompulzivní tendenci materializovat pomíjivé myšlenky a momenty. Listy stromů a jejich umístění do krajiny a odloučení od ní jsem použila jako metaforu vzpomínek, zprostředkovaný instalaci s videem.

In this work I reflect on the obsessive compulsive tendency of materializing fleeting thoughts and moments. I use leaves and their placement and detachment from landscapes as a metaphor to memories, through an installation with video.
Memories
Keywords: instalace; vzpomínky; písek; video; listí; installation; memories; sand; video; leaves