Nájemní bytový dům - Došek, Samuel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem bytového domu v Krásné Vsi. Jedná se o samostatně stojící objekt na rovinatém terénu. Objekt bytového domu má dvě nadzemní podlaží a celkem se skládá ze 6 bytových jednotek. Byt v prvním nadzemním podlaží je řešen jako bezbariérový. Na prvním podlaží se nachází 3 byty, na druhém 3 byty. Objekt je navržen z konstrukčního systému z keramických tvarovek. Stropy jsou montované z keramických tvarovek a střecha je řešena jako pultová s krovem. Práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provádění stavby.

This thesis describes the design of tenement house in Krasna Ves. It is a detached building on a flat terrain. The building block of flats has two above and consists of a total of 6 residential units. The flat on first floor is designed as a barrier-free. On first floor are situated three flats and on second floor are 3 floors. The building is designed of structural systém of ceramic blocks. The ceilings are from prefabricated ceramic system and the roof is designed as a mono-pitched with roof truss. The work includes project documentation for the construction.
Tenement house
Keywords: Nájemní bytový dům; bakalářská práce; projektová dokumentace; pultová střecha; bezbariérový; novostavba; Tenement house; bachelor thesis; project documentation; mono-pitched roof; barrier-free; new building