Tvorba vnitropodnikových směrnic ve vybrané firmě - Bůbelová, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Diplomová práce se zabývá problematikou vnitropodnikových směrnic a zaměřuje se na jejich tvorbu. Hlavním úkolem práce je navrhnout některé směrnice z oblasti účetnictví pro vybranou účetní jednotku.

The diploma work occupy oneself problems of interdepartmental directions and focuses on their creation. The main task of this work is to design some directions from scope of accounting for the selected company.
Creation of Intradepartmental Directions in Selected Firm
Keywords: inventarizace účetnictví vnitropodniková směrnice; stocktaking accounting intradepartmental direction