Analýza společnosti Seznam.cz a.s. pomocí časových řad - Svoboda, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Tato bakalářská práce se zabývá časovými řadami a jejich využití k vyhodnocení výkonnosti podniku. Společností vybranou pro aplikaci časových řad je Seznam.cz, a.s provozující internetový portál www.seznam.cz.

This bachelor’s thesis deals with using time series to evaluate the efficiency of the company. I have chosen Seznam.cz, a.s. to apply time series. This company runs website www.seznam.cz.
Analysis of Seznam.cz, a.s. by using time series
Keywords: Regresní analýza Časové řady Trend; Regression analysis Time series Trend