Posouzení vlivu sociálních a environmentálních faktorů na ceny nemovitostí pro bydlení v okrese Uherské Hradiště - Stojaspal, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství)
Tato práce zpracovává vliv sociálních a environmentálních faktorů na ceny nemovitostí v okrese Uherské Hradiště. Vymezuje jednotlivé sociální a environmentální faktory a jejich vztah a na jejich základě vysvětluje rozdílnost cen obdobných nemovitostí v různých lokalitách v rámci tohoto okresu. Na základě získaných dat pak kvantifikuje vliv jednotlivých faktorů na cenu nemovitosti.

This Diplomawork compile effects of social and environmental factors for property prices in Uherské Hradiště district. This work define concrete social and environmental factors and their relations and explain on the basis of them the different prices of similar properties situated in this district. On the basis of obtained datas qantify effect of specific factors on the property price.
Assessment of the Impact of Social and Environmental Factors on the Housing Prices in the Uherské Hradiště Region
Keywords: ceny nemovitosti; hromadná doprava; dopravní dostupnost; kvalita bydlení; nezaměstnanost; občanská vybavenost; pracovní příležitosti; životní prostředí; property prices; public transport; traffic accessibility; housing quality; unemployment; civic amenities; work opportunities; environment