Analýza pokrytí testy JBoss aplikačního serveru - Žiaková, Nikoleta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2011)
Tato práce se zabývá analýzou pokrytí kódu testovací sadou aplikačního serveru JBoss. Pro sběr informací o pokrytí kódu byly použity nástroje Emma a Cobertura. Bakalářská práce je rozdělená na dvě hlavní části. První z nich seznámí čtenáře s použitými technologiemi a připraví teoretický základ pro druhou část. Ta má praktický charakter, obsahuje postup pro získání informací o pokrytí kódu vybranými nástroji a jejich následnou analýzu. Výsledky poskytují pohled na vývoj pokrytí kódu v průběhu vývoje aplikačního serveru a také porovnání použitých nástrojů.

This thesis deals with tests code coverage of JBoss application server. To gather code coverage information, the tools Emma and Cobertura were used. The bachelor's thesis is divided into two main parts. The first of them acquaints reader with technologies used and prepares theoretical basis for the second part. The second part is practical and describes procedure for obtaining coverage information by chosen tools and its subsequent analysis. Results provide an overview of code coverage development during development of the applicaion server as well as a comparison of the used tools.
Tests Code Coverage of JBoss Application Server
Keywords: JBoss AS; Emma; Cobertura; pokrytí kódu; metriky; testovací sada; Java EE; JBoss AS; Emma; Cobertura; code coverage; metrics; testsuite; Java EE