Asistent pro generování testovacích scénářů - Červinka, Radim (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2018)
Cílem bakalářské práce je vytvořit webový nástroj, který pomůže testerům v situaci, kdy chtějí uplatnit kombinační testování. Program Combine vygeneruje testovací sadu (a pokud bude tester chtít, tak i konkrétní hodnoty paramatrů) takovou, která uspokojí dané T-Wise kritérium. Práce popisuje, co je to T-Wise testing a jakými způsoby vytvořit testovací sadu pokrývající dané kritéria. Dále také více do hloubky pojednává o metodě IPOG a její implementaci v nástroji Combine.

This bachelor's thesis aims to create a web application that helps testers to perform combinatorial testing. Application called Combine generates a test set (if specified, it also generates specific parameter values into the test set) that satisfies given T-Wise coverage. This thesis describes, what is T-Wise testing and how to create a test set covering given criterion. It also focuses on the IPOG algorithm and it's implementation in Combine application.
An Assistant for Generating Test Suites
Keywords: kombinační testování; ekvivalenční dělení vstupní domény; generování testovací sady; testování T-Wise; algoritmus IPOG; combinatorial testing; equivalence domain partitioning; test set generation; T-Wise testing; IPOG algorithm