Porovnání ceny rozestavěné stavby RD s cenou provedených stavebních prací - Tázlerová, Radka (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2015)
Diplomová práce "Porovnání ceny rozestavené stavby RD s cenou provedených stavebních prací" si klade za cíl určit cenu rozestavěné stavby RD ve stádiu hrubé stavby nákladovým způsobem a porovnat ji s cenou provedených stavebních prací, která se určí položkovým rozpočtem. Jejich vzájemné ceny porovnat, vyhodnotit rozdíly a zjistit, zda a za jakou cenu je možné nedokončenou stavbu prodat na realitním trhu v oblasti Brno-venkov.

The thesis " Comparison of an unfinished house price with the price of the construction work finished" aims to determine the cost of a building under construction house at the stage of rough construction cost method and compare it with the cost of construction works, which will be determined itemized budget. Their mutual prices compare, evaluate differences and to determine whether and at what price you can sell the unfinished building on the real estate market in Brno-venkov.
Comparison of an unfinished house price with the price of the construction work finished
Keywords: Rozestavěný rodinný dům; pozemek; nákladový způsob ocenění; porovnávací způsob ocenění.; A house under construction; land; cost valuation method; comparative method of valuation.