Zdravotně technické instalace a plynovod ve výrobním závodu - Strnadová, Petra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2019)
Diplomová práce je zaměřena na odvádění splaškových a dešťových odpadních vod, zásobování pitnou a požární vodou a dodávku plynu k plynovým spotřebičům. Teoretická část se zabývá odpadní vodou a jejím využíváním. Technická část práce řeší vnitřní rozvody zdravotně technických a plynovodních instalací ve vybrané variantě.

Diploma thesis is aimed to drainage of the sewerage and rain waters, drinkable water and fire-extinguishing water supply and supply of the gas to the gas appliances. Theoretical part is dealing with the sewerage water and its usage. Technical part is dealing with the building water distribution to sanitary installations and gas installations in the chosen solution.
Sanitary installations and gas pipeline in the factory
Keywords: srážková voda; využití srážkové vody; vnitřní kanalizace; vnitřní vodovod; odvodnění; zásobování pitnou vodou; zásobování požární vodou; dodávka plynu; zdravotně technická zařízení; domovní plynovod.; rain water; usage of rainwater; sewerage system; building water system; drainage; drinkable water supply; fire-extingushing water supply; gas supply; sanitary installations; gas main