Návrh elektronického obchodu - Hoško, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Bakalářská práce navrhuje na základě provedené analýzy vhodnou variantu elektronického obchodu pro firmu prodávající počítačové komponenty. Tento e-shop by měl splňovat požadavky firmy a zároveň pomocí navrhnuté propagace přinášet zisk.

Following the variation analysis offer the graduation theses a suitable e-shop version for a PC-component oriented company. This e-shop should fulfil the firm´s requierements and yield a profit considering the suggested advertising.
Proposal of electronic shop
Keywords: elektronický obchod; propagace; B2B; B2C; C2C; electronic shop; advertising; B2B; B2C; C2C