Mimésis - Šrom, Samuel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Instalace mimésis je zaměřena na práci s betonem, který zasazuje do nového kontextu, konkrétně do veřejného prostoru na pražském Karlíně.

The installation of mimesis is focused on working with concrete, which puts it in a new context, namely in the public space of Prague's Karlín.
Mimesis
Keywords: Mimésis; instalace; socha; beton; Praha; umění; Mimesis; Installation; sculpture; conrete; Prague; art