Vizuální editor zápisu bubenických rytmů - Zelený, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením speciálního editoru pro zápis rytmů pro perkusní bicí nástroje. Editor musí být uživatelsky přívětivý a práce s ním musí být efektivní. Výslednou notaci je možné přímo vytisknout.

This bachelor's thesis is about visual editor of drum rhythms. The editor can make special type of music notation. This notation is used for recording percussion drum rhythms. The editor needs to be user-friendly and effective to use. Recorded notation can be printed directly.
Visual Editor of Drum Rhythms
Keywords: editor; vizuální; notace; perkusní; buben; rytmus; tisk; Qt framework; editor; visual; notation; percussion; drum; rhythm; print; Qt framework