Uplatnění marketingu v řízení firem - Nagy, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Bakalářská práce se budu zaměřovat především na to jakou marketingovou strategii zvolila firma Klimatex, aby se co nejlépe prosadila na trhu funkčního prádla. Dále se bude zabývat tím, jakou reklamní kampaň pro ten to produkt firma zvolila. Ústřední metodou využívanou při jejím zpracování jsou zejména nástroje marketingového mixu a ostatní marketingové metody. Výstupem práce jsou pak konkrétní návrhy podpory nově zaváděných výrobků a způsob komunikace se zákazníkem.

Bachelor work is aimed, especially, at the strategy chosen by the firm Klimatex. In addition, it is aimed at strategy how to use the best way to get ahead on the market with functional underwear. Further, it will deal with advertising campaign that was chosen to represent this particular product. The focal methods used by treating this thesis are especially marketing mix and other marketing methods. The outputs of the thesis are concrete proposals of marketing support of newly introduced products and the way of communication with the consumers.
Marketing Utilization in Company Management
Keywords: Marketing; marketingová podpora; marketingový mix; trh funkčního prádla; zavedení nového výrobku; Marketing; marketing support; marketing mix; market of functional underwear; introducing a new product