Návrh marketingového mixu pro kadeřnictví - Štěrbová, Kristýna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Diplomová práce má sloužit jako podklad pro posílení konkurenceschopnosti nového podniku zabývající se v oblasti poskytování kadeřnických služeb a zhodnocení působení podniku na trhu služeb.

The diploma work is to serve as a basis for strengthening the competitiveness of the new company engaged in the provision of hairdressing services and evaluation of business activity in the services market.
Proposal of Marketing Mix of Hairdresser's
Keywords: kadeřnictví; komunikační mix; konkurence; marketing; marketingový mix; marketingový výzkum; podpora prodeje; reklama; segmentace; zákazník; hairdresser´s; communication mix; competition; marketing; marketing mix; marketing research; sales promotions; advertisement; segmentation; cunsumer