Design interiérového reprosystému - Paclt, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2009)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a návrhem designu interiérového reprosystému. Práce rozebírá problematiku spojenou s návrhem moderního reprosystému určeného do bytových prostor. Výsledkem podrobné analýzy je návrh designu reprosystému s využitím moderních technologií, zváště nadčasových plochých magnetodynamických měničů.

This bachelor thesis deals with analysis and design proposal of interior soundsystem. Thesis solves problems which are connected with design of modern sound system for housing space. Result is detailed analysis design proposal of soundsystem with usage of modern technology, specially deteless flat magnetodynamic transducer.
Design of interior sound system
Keywords: Reproduktor; reprosystém; moderní design; planární měnič; Gina; Loudspeaker; soundsystem; modern design; flat transducer; Gina