Stavebně technologický projekt pro Polyfunkční komplex Rudiny II. - Žilina, objekt Blok D - Papučík, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2020)
Cieľom práce je riešenie vybraných častí stavebne technologického projektu pre objekt Polyfunkčného komplexu Rudiny II, Žilina – objekt blok D. Obsah diplomovej práce je technická správa ku stavebne technologickému projektu, štúdie realizácie hlavných technologických etáp stavebného objektu, technická správa zariadenie staveniska, návrh strojné zostavy, technologický predpis pre vodorovné a zvislé monolitické konštrukcie, kontrolný a skúšobný plán kvality pre zhotovenie zvislých a vodorovných monolitických konštrukcií, plán BOZP. V prílohe diplomovej práce som spracoval výkresmi zariadenia staveniska, položkový rozpočet stavby, objektový rozpočet podľa THU, časový plán stavby, dimenzie stavebných strojov, kladačský plán pre systémové debnenie na typizované podlažie polyfunkčného domu, posúdenie dosahu autočerpadla.

The aim of the thesis is to solve selected parts of the construction technology project for the building of the multifunctional complex Rudiny II, Žilina - building block D. The content of the thesis is a technical report to the construction technology project, studies of the implementation of the main technological stages of the building. technological regulation for horizontal and vertical monolithic structures, quality control and testing plan for the production of vertical and horizontal monolithic structures, OSH plan. In the appendix of my diploma thesis I processed drawings of construction equipment, itemized budget of the building, object budget according to THU, time plan of construction, dimensions of construction machines, laying plan for system formwork on standardized floor of multifunctional house.
Construction-technological Project of the Polyfunctional complex Rudiny II. - Žilina, Blok D building
Keywords: Stavebne technologický projekt; kontrolný skúšobný plán pre zvislé a vodorovné monolitické konštrukcie; technologický predpis pre zvislé a vodorovné monolitické konštrukcie; stavebne technologická štúdia; časový plán stavby; finančný plán stavby; plán BOZP; Construction technology project; control test plan for vertical and horizontal monolithic structures; technological regulation for vertical and horizontal monolithic structures; construction technology study; construction schedule; financial plan of construction; OSH plan