Aplikace pro demonstraci multi-biometrické fúze - Hanák, Jaroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2014)
Tato práce je zaměřena na oblast biometrie, multi-biometrie, normalizace a fúze v multi-biometrických systémech a jejich hodnocení výkonnosti. Obsahuje stručný úvod do této problematiky a přehled používaných technik. Cílem práce je navrhnout a poté implementovat aplikaci demonstrující výkonnost systémů spadajících do kategorie multi-modálních biometrických systémů. Dále jsou popsány experimenty s databází šablon z multi-biometrického systému a v závěru jsou shrnuty dosažené výsledky.

This work is focused on biometrics, multi-biometrics, normalization and fusion in multi-biometrics systems and their performance evaluation. It contains a brief introduction to the problem and an overview of the techniques. The aim is to design and then implement an application demonstrating the performance of systems that fall into the category of multi-modal biometric systems. Furthermore, the experiments with the database templates of multi-biometric system and the conclusion summarizes the results.
Application Demonstrating Multi-Biometric Fusion
Keywords: Biometrie; multi-biometrie; fúze; normalizace; Qt; FMR; FNMR; EER; aplikace; modality; výkonnost; DET; hustota pravděpodobnosti.; Biometric; multi-biometric; fusion; normalization; Qt; FMR; FNMR; EER; application; modalities; performance; DET; probability density.