Návrh systému správy obsahu internetových prezentací pro malé firmy - Hasák, Milan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Práce analyzuje problematiku týkající se návrhů internetových prezentací malých a středních podnikatelských subjektů. Navrhuje jednoduchý a efektivní systém pro správu obsahu za použití volitelných přídavných modulů, díky kterým je možné internetovou prezentaci nastavit přesně podle požadavků i laikům v oboru tvorby internetových stránek.

The thesis analyses the problem of designing web presentations of small and middle-sized enterprises. It presents a simple and effective system for web content management using snap-in modules that allow setting up the web presentation according to desired details even for those who lack any expertise in website design.
The proposal of web content management system for small company presentations
Keywords: Systém správy obsahu; redakční systém; internetová prezentace; webová aplikace; Content management system; web application; internet presentation