Zařízení pro kontrolu a vyhodnocení volnočasových aktivit - Pecen, Vojtěch (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2018)
Práce se zabývá vytvořením mobilního elektronického zařízení, které přinese nové možnosti do volnočasových aktivit a následně je schopno aktivity vyhodnocovat. Nejdříve je provedena analýza zařízení dostupných na trhu a jejich přínosy do volnočasových aktivit, následně nápady na aktivity, které by s pomocí digitálních zařízení bylo možno provozovat, souhrn vlastností, které by zařízení mohlo nabídnout, vybrání vhodných komponent a jejich sestavení. Dále práce popisuje oživování takto sestaveného zařízení, jeho programování a ladění, které přechází k demonstraci jeho funkčnosti. Práce je zakončena celkovým shrnutím.

This project deals with development of portable electronic device which brings new opportunities to leisure activities and their evaluating. At first, analysis of devices available on market and their acquisitions is made, then tips and ideas of new activities, which would be played with digital devices, summation of features, that the device would do, choosing adequate components, their assembly, configuration and programming. After it, domonstration of the device is described and this document is summarized.
Digital device for supervising and evaluating outdoor activities
Keywords: kontrola her; vyhodnocování her; venkovní aktivity; herní realita v terénu; Arduino; game surveillance; game evaluation; outdoor activities; geo augmented reality gaming; Arduino