Konkurenceschopnost softwaru pro řízení projektů - Květoň, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Bakalářská práce se zabývá porovnáním konkurenceschopnosti softwarů pro projektové řízení. Hlavním softwarem je Navigo3, který je vyvíjen a distribuován společnosti Navigo Solutions s.r.o. První část popisuje samotnou společnost a její produkt, následuje popis konkurenčních softwarů a jejich vzájemné porovnání. Další část je zaměřena na implementování vhodných nástrojů, které zlepší konkurenční schopnost softwaru Navigo3.

The bachelor thesis deals with the comparison of the competitiveness of software for project management. The main software is Navigo3, developed and distributed by Navigo Solutions s.r.o. The first part describes the company itself and its product, then describes competing software and the mutual comparsion. The next section will focus on implementing appropriate tools that will enhance the competitiveness of Navigo3 software.
Competitiveness of Project Management Software
Keywords: konkurence; konkurenceschopnost; analýza konkurence; projektové řízení; software; competition; competitiveness; competitive analysis; project management; software