Faktory ovlivňující spokojenost zaměstnanců ve vybrané společnosti - Kunc, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Diplomová práce je zaměřena na faktory ovlivňující spokojenost zaměstnanců ve společnosti. Teoretická část předkládá základní teoretické pojmy pro pochopení dané problematiky. V analytické části je nejprve představena samotná společnost a později je vyhodnocen empirický výzkum. V poslední části jsou na základě výsledků výzkumu podány návrhy na zlepšení motivačního systému ve společnosti.

The thesis focuses on the factors influencing employee satisfaction in the company. The theoretical part presents basic theoretical concepts for understanding the issue. In the analytical part first the company itself is introduced and later the empirical research is evaluated. In the last part based on the results of the research suggestions for improving the motivation system in the company are given.
Factors influencing Employee Satisfaction in the selected Company
Keywords: spokojenost zaměstnanců; motivační systém; motivace; odměňování; benefity; loajalita; hodnocení zaměstnanců; employee satisfaction; motivation system; motivation; rewarding; benefits; loyalty; employee evaluation