Návrh internetových stránek - Šťastný, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Hlavním cílem bakalářské práce je navrhnout a realizovat reprezentativní webové stránky pro stavební firmu APMB s.r.o. s nulovými vstupními náklady na použitý software. Součástí práce je také návrh firemního loga.

The main goal of the bachelor's thesis is to design and create representative web pages for construction company APMB s.r.o. without any spending on software. The work including concept of company's logo.
Web pages design
Keywords: WWW; HTTP; HTML; XHTML; SEO; kaskádové styly; Internet; typografie na Internetu; web design; WWW; HTTP; HTML; XHTML; SEO; Cascading Style Sheets; Internet; typography on Internet; web design