Generátor vizitek - Vavro, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2018)
Vizitky sú stále dôležitou súčasťou komunikácie a používajú sa ako nosič základných údajov o svojom majiteľovi. Táto bakalárska práca sa zaoberá tvorbou internetovej aplikácie určenej pre generovanie vizitiek. Výstupom tejto aplikácie je PDF dokument obsahujúci sériu vytvorených vizitiek pripravených pre tlač.

Business cards are still an important part of communication and they are used as a carrier of basic information about their owner. This bachelor thesis deals with the development of the internet application used for business cards generation. The output of this application is a PDF document containing a set of created ready to print business cards.
Business Cards Generator
Keywords: Vizitka; webová aplikácia; tlač; vektorová grafika; Business card; web application; printing; vector graphic