Návrh platebních možností elektronického obchodu firmy - Bedecs, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Táto diplomová práca sa zaoberá návrhom vhodného platobného systému pre novovznikajúci elektronický obchod firmy. Analyzuje prostredie elektronického podnikania a informuje o existujúcich platobných metódach, ich výhodách a nevýhodách. V neposlednom rade sa venuje vývoju elektronických platieb v Českej republike. Hlavnou časťou práce je analýza jednotlivých platobných metód a ich porovnanie na viacerých úrovniach.

This master's thesis deals with the design of a suitable payment system for a newly emerging e-shop. It analyzes the e-business environment and informs about existing payment methods, their advantages and disadvantages. Last but not least, this thesis deals with the development of electronic payments in the Czech Republic. The main part of the work is the analysis of various payment methods and their comparison on several levels.
Design of Payment Options for E-commerce of the Company
Keywords: elektronické podnikanie; elektronické obchodovanie; internetový obchod; platobné metódy; platobné karty; e-business; e-commerce; e-shop; payment methods; payment cards