Návrh a implementace mobilní aplikace pro cestovní kancelář - Pavlíček, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a vytvořením mobilní aplikace pro mobilní platformu Android. K realizaci je použit programovací jazyk Java a XML. Hlavním cílem je vytvoření návrhu aplikace pro cestovní kancelář Alkatravel.

Bachelor thesis is focused on design and development of mobile application for Android platform. Java and XML programming languages are used for development of the mobile application. The main goal of the bachelor thesis is to develop design of mobile appliacation for travel agency Alkatravel.
Design and Implementation of Mobile Application for Travel Agency
Keywords: Mobilní aplikace; Android; cestovní kancelář; Mobile application; Android; travel agency