IoT řešení na bázi SoC MT7688 - Lužný, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2018)
Tato práce se zabývá vývojem vestavěného zařízení pro Internet věcí na platformě MediaTek MT7688A. Prozkoumává možnosti této platformy a dostupné řešení typu System on Module. Na základě těchto poznatků je implementován plně funkční prototyp takového zařízení.  Pro předvedení možností zařízení je naprogramována webová aplikace, která zobrazuje data přijímaná na sběrnici Wireless M-BUS.

This thesis deals with the development of an embedded device for Internet of Things based on the MediaTek MT7688A platform. It explores the capabilities of this platform and available System on Module solutions. Based on this findings, a fully functional prototype of such a device is implemented. To demonstratie abilities of the device, a web application is programmed that shows the data received over Wireless M-Bus bus.
IoT Based on SoC MT7688
Keywords: Internet věcí; vestavěný Linux; OpenWRT; MediaTek; MT7688; Python; WMBUS; mikrokontrolér; Internet of Things; Embedded Linux; OpenWRT; MediaTek; MT7688; Python; WMBUS; microcontroller