Design rozhlasového přijímače - Sikora, Halina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2011)
Tématem mé bakalářské práce je analýza a návrh rádiového přijímače v souladu s technickými, ergonomickými a estetickými požadavky. Cílem designu je minimalistický koncept, jednoduché tvarování, intuitivní ovládání a v neposlední řadě určitá nadčasová estetika.

The topic of my bachelor’s thesis is the analyse and design of radio receiver in accordance with technical, ergonomic and aesthetic requirements. The main point of radio design is the minimalist concept, simple forming, intuitive operating and not least certain timeless sophisticated look.
Design of radio receiver
Keywords: rádio; rádiový přijímač; design; minimalismus; rastr; radio; radio receiver; design; minimalism; grid