Rozhraní pro hry s dataprojektorem a Leap Motion - Tomeček, Adam (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2015)
Tato práce se zabývá tvorbou herního rozhraní pro dataprojektor a snímač pohybu dlaní Leap Motion. Popisuje princip mapování obrazu na objekty a různé druhy mapování a jejichy využití. Praktická část se zabývá návrhem herního rozhraní pro Leap Motion a dataprojektor a návrhem demonstračních her. Rovněž je zde popsán postup testování implementovaného rozhraní a her s uživateli a výsledky testování.

This thesis deals with creating of game interface for projector and palm motion sensor Leap Motion. It describes principles of projection mapping on objects and different types of projection mapping and its use. Practical part deals with designing game interface for Leap Motion and projector and designing of demonstration games. It also describes the procedure of testing created game interface and games programmatically and with users.
Game Interface with Data Projector and Leap Motion
Keywords: Leap Motion; dataprojektor; mapování obrazu; počítačová hra; herní rozhraní; Unity; Leap Motion; projector; projection mapping; game interface; video game; Unity