Návrhy na zlepšení služeb hotelu U Hraběnky - Kumbárová, Ludmila (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Předkládaná diplomová práce je zaměřena na problematiku zvyšování a kvalitu poskytovaných služeb v existujícím hotelu na Vysočině v Telči. Jedná se o zařízení, jehož úroveň současných poskytovaných služeb je nutné řadou opatření zvýšit. Při zpracování jsem vycházela z konkrétních poskytnutých ekonomických, provozních i technických údajů realizovaných v rámci současného provozu hotelu. V návrhové části pak předkládám řadu opatření, které mohou vést ke zvýšení obsazenosti, i ostatních poskytovaných současných služeb. Jsem si vědoma, že pro jejich realizaci bude nutno vytvořit nemalé množství prostředků, jejichž návratnost by však měla přivést celkový efekt ve fungování většího povědomí a prosperitě celého hotelu.

The thesis deals with the issue of enhancing the quality of providing services at a real hotel in Telč, the Vysočina Region. The hotel is in need of certain adjustments in purpose to improve current services. When processing this thesis I delt with factual economic, operating and technical figures connected to the latest economic activity of the hotel. In the proposal part I presents series of suggestions that could recondition provided services, and therefore, draw attention of more customers. It is indisputable that a considerable amount of money would be necessary to invest first. However, the returnability should bring overal effect in prosperity of the whole hotel.
Proposal for Improvement of Services in the Hotel U Hraběnky
Keywords: Hoteliérství; hotelové služby; ubytovací služby; stravovací služby; propagace; marketing; ekonomika; hotelová technická zařízení.; hotel industry; hotel services; accomodation services; catering services; promotion; marketing; economy; hotel technical facilities