Výstavní galerie - Železná, Radka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Diplomová práce zpracovává projekt ocelové konstrukce výstavní galerie. Dle zadání byl proveden návrh konstrukce dle platných norem. Finální návrh vyšel z dílčích studií.

This master´s thesis is deal with desing of steel structure of exhibition gallery. According to the task have been design of new structures in accordance with applicable standards. The desing of building came frome several studies.
Exhibition Gallery
Keywords: ocelová konstrukce; výstavní galerie; rám; sloupy; průvlaky; stropnice; steel structure; exhibition gallery; frame; columns; primary beams; secondary beams