Recyklace netuhých vozovek za studena - Řehulka, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Bakalářská práce je zaměřena na technologii recyklace netuhých vozovek obecně, konkrétně pak recyklaci za studena. Jedná se o moderní technologii, která byla v České republice zavedena po roce 1989. První polovina práce popisuje teoreticky různé druhy recyklací netuhých vozovek, kde je největší pozornost věnována právě této technologii. V druhé části je popsán úsek modernizované dálnice D1, kde byla tato recyklace za studena aplikována. Je doložen technologický postup včetně obrazové dokumentace a kontrolních zkoušek.

The bachelor´s thesis is focused on recycling of the flexible pavements in general, namely cold recycling. This modern technology was introduced in the Czech Republic after 1989. The first half of the thesis describes theoretically various types of recycling of flexible pavements, where the greatest attention is paid to this technology. The second part describes the section of the modernization D1 motorway where this cold recycling was applied. The technological process, including visual documentation and control tests, is documented.
Cold recycling of flexible pavements
Keywords: Netuhá vozovka; recyklace za studena; rekonstrukce; dálnice; technologie; cement; grejdr; fréza; Flexible pavements; cold recycling; reconstruction; motorway; technology; cement; grader; milling machine