Design interiérového topného tělesa - Juráňová, Zuzana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2014)
Tématem mé bakalářské práce je design interiérového topného tělesa. Cílem je tedy navrhnout takové těleso, které bude dodržovat technické, ergonomické a estetické požadavky, bude zohledňovat předpoklad, že bude vhodné do jakékoliv místnosti a bude schopné konkurovat topným tělesům na současném trhu.

The topic of my bachelor´s thesis is design of interior heater. The aim is to design the kind of heater which will follow technical, ergonomic and esthetic requirements. There should be a possibility of using it in any room and it will be able to compete with the radiators on today´s market.
Design of Interior Heating Element
Keywords: Topné těleso; radiátor; vytápění; teplo; design; Heater; radiator; heating; heat; design