Řešení elektronického příbalového letáku pro farmaceutický průmysl - Psota, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2019)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou zavedení elektronického příbalového letáku na krabičky od léků. Teoretická část pojednává o procesu registrace a výroby léčivých přípravků a jejich moderním značení sloužící k identifikaci. V praktické části je řešena problematika tisku etiket pomocí webové aplikace, tak aby tištěné etikety vyhovovaly vyhláškám a směrnicím, které jsou dány, a nedošlo k jejich porušení.

This bachelor thesis deals with the introduction of electronic package leaflet for drug boxes. The theoretical part deals with the process of registration and production of medicinal products and their modern labeling used for identification. The practical part deals with the issue of printing labels using a web application, so that printed labels comply with the regulations and directives that are given and have not been violated.
Solutions of the electronic leaflet for the pharmaceutical industry
Keywords: Léky; příbalová informace; QR kódy; webová aplikace; tisk etiket; Drugs; package leaflet; QR codes; web application; printing labels