Zálohování dat a datová úložiště - Šacher, Tom (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Tato bakalářská práce se zaobírá problematikou teorie o zálohování dat, dále je probrána analýza zálohování dat ve firmě ABC. Následným cílem práce je návrh vhodnějšího a bezpečnějšího řešení, které firmě ušetří finance a případné problémy.

This bachelor thesis deals with the theory of data backup, the analysis of data backup in ABC company is also discussed. The subsequent aim of the thesis is to propose a more suitable and secure solution that will save the company money and potential problems.
Data Backup and Data Storage
Keywords: zálohování; úložiště; cloud; NAS; data; backup; storage; cloud; NAS; data