Komplex Moravia Thermal Pasohlávky - stavebně technologický projekt - Michlovský, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
V této diplomové práci je řešen stavebně technologický projekt objektu „Bazénová hala“ novostavby rekreačního komplexu. Projekt zahrnuje technickou zprávu, časový a finanční plán, projekt zařízení staveniště, technologický předpis pro železobetonové monolitické konstrukce, bezpečnostní zásady při výstavbě a také posouzení pláště objektu z hlediska tepelné propustnosti.

This thesis deals with the constructive-technological project of the object "Pool Hall" that is a part of newly built recreational complex. The project includes a technical report, time and financial plan, project construction site equipment, technological specification for monolithic construction, safety principles of construction and building envelope assessment in terms of heat transfer.
Constructive-technological project of Komplex Moravia Thermal in Pasohlávky
Keywords: Technologický projekt; technologický předpis; časový plán; finanční plán; technická zpráva zařízení staveniště; bezpečnost a ochrana zdraví při práci; strojní sestava; kontrolní a zkušební plán; geotermální vrt; energetický štítek budovy; Technological project; technological regulation; schedule; financial plan; technical report contruction site; safety and health at work; mechanical assembly; inspection and test plan; geothermal borehole; building energy label