Motivace a odměňování pracovníků ve vybrané společnosti - Přívratská, Martina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu systému motivace a odměňování zaměstnanců ve společnosti Zemědělsko obchodní družstvo Zálší. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy související s danou problematikou. V praktické části je představena společnost a pomocí průzkumu mezi zaměstnanci zanalyzován současný způsob motivace a odměňování. Na základě zjištěných výsledků jsou v závěru práce zpracovány návrhy a doporučení, které by mohly vést ke zlepšení současného stavu a zvýšení spokojenosti zaměstnanců.

The diploma thesis is focused on motivation and remuneration of employees in the company Zemědělsko obchodní družstvo Zalší. The theoretical parts explain the basic concepts related to the issue. In the practical part of the thesis the company is introduced and trough employee survey analyzed the current way of motivation and remuneration. Based on results, at the end of the thesis there will be presented proposals and recommendations that could help to an improvement in the current situation and to increasing employee satisfaction.
Motivation and Remuneration of the Employees in the Selected Company
Keywords: motivace; spokojenost zaměstnanců; odměňování zaměstnanců; zaměstnanecké benefity; lidské zdroje; motivation; employee satisfaction; remuneration system; employee benefits; human resources