Wellness centrum ve Slavkově u Brna - Kovář, Stanislav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Diplomová práce ,,WELLNESS centrum ve Slavkově u Brna" je zpracována ve formě projektové dokumentace. Objekt je částečně podsklepen, má tři nadzemní podlaží, zastřešen -sedlovou střechou a částečně pultovou střechou. Dům je navržen na parcele č. 1787/1, 1787/30 Slovanské ulici ve Slavkově u Brna. Zastavěná plocha činí 554,7 m2. Suterén, přízemí a druhé patro náleží pro wellness a penzion. Třetí patro slouží pro bydlení majitele. Objekt je založen na základových pasech z prostého betonu s přetáhnutím základové desky přes základy s výztužnou karisítí. Zdící systém a stropy jsou od firmy Porotherm, příčky ze systému Knauf. Stavba je napojena na místní komunikaci a na dostupné inženýrské sítě.

Master´s thesis ,,WELLNESS centre in Slavkov u Brna" is processed in the from of project documentation. The building is a partially basement, it has three floors and an attic, roofed in sellar rooftop and partially counter rooftop. The house is designed to plot No. 1787/1, 1787/30 in Slavkov u Brna Slovanská street. Built up area is 554,7 square meters. The basement, ground floor and second floor belongs to a wellness and a guesthouse. The third floor is used for housing owners. The building is based on the footings of plain concrete foundation slab drag over the basics with reinforcing karisítí . Walling system and ceilings from Porotherm , partitions from the system Knauf. The building is connected to the local road and the available utilities.
Wellness centre in Slavkov u Brna
Keywords: WELLNESS centrum ve Slavkově u Brna; novostavba; zděný; částečně podsklepený; zastavěná plocha; střecha sedlová a pultová; základový pás; základová deska; zdící systém Porotherm a Knauf.; WELLNESS centre in Slavkov u Brna; newbuilding; brick; partially basement; built up area; roof sellat and counter; stripfoundation; baseplate; walling system Porotherm and Knauf.