Elektronická podpora pronájmu malých rekreačních objektů (zkráceně „PMRO“) - Řezáč, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Tato práce se zaobírá analýzou dostupné komerční aplikace pro podporu evidenčních agend, jejich atributy a navrhnutím datového a procesního modele pro maximálně jednoduchou, ale postačující aplikaci. V navrhovaném řešení se upřednostňuje jednoduchost a maximální dostupnost řešení pro běžného občana, živnostníka, případně pro firmu, která potřebuje efektivně využívat bytový fond a není to její hlavní činností. Z tohoto důvodu je aplikace vytvořena pro běžné programové vybavení PC a to pro MS Office testované v reálném prostředí.

This work deals with the analysis of commercial applications available for support accounting agendas, their attributes, and projecting a data and process model for the most simple but sufficient application. In the proposed solution is preferred simplicity and maximum availability solutions for the ordinary national sole trader or for a company which needs effectively use housing fund and it is not its main activity. For this reason, the application is made for normal software for PC and specifically for MS Office which was tested in real environment.
Electronic Support for Renting Small Freetime Facilities
Keywords: Elektronická podpora; Pronájem malých rekreačních objektů; VBA; Microsoft Office Excel; Electronic support; Renting small free time facilities; VBA; Microsoft Office Excel