Úprava dálkového ovládání experimentálního vozidla Car4 - Šumpelová, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2015)
Tato bakalářská práce pojednává o vývoji programu dálkového ovládání k experimentálnímu vozidlu CAR4. Jsou zde popsány použité programy jako je Matlab, Simulink, Stateflow a další. V práci je popsán i navrhnutý způsob jednotné komunikace. Část je věnována samotným hardwarovým úpravám ovladače a návrhu jeho obalu.

This bachelor thesis discusses the control program development for the experimental vehicle CAR4. There is also described the designed type of communication as well. A part of the thesis is dedicated to electrical hardware changes and enclosure mechanic design.
Modification of remote control for experimental vehicle Car4
Keywords: Mikrokontrolér dsPIC; komunikace UART; Stateflow; Matlab/Simulink; Kerhuel toolbox; IMU jednotka.; Microcontroller dsPIC; UART communication; Stateflow; Matlab/Simulink; Kerhuel toolbox; IMU unit.