Analýza a monitorování obchodních procesů - Procházková, Martina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2013)
Práce se zabývá dolováním z procesů, dolováním z dat obecně, metodami pro klasifikaci a predikci, managmentem podnikových procesů a simulací. Obsahuje také program na vytváření simulačních dat a testování metod pro dolování z procesů.

This thesis includes study on Process Mining, Data Mining in general, classification and prediction methods, business process management and simulation. It also includes program made for creating simulation data and testing Process Mining methods.
Analysis and Monitoring of Business Processes
Keywords: dolování z dat; dolování z procesů; management podnikových procesů; algoritmus k-nejbližších sousedů; rozhodovací strom; data mining; process mining; business process management; k-nearest neighbour algorithm; decision tree