Analýza nákladů rodinných domů - Novotná, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Tato práce je vytvořena za účelem dosáhnutí výsledků, které pomohou staviteli se rozhodnout při výběru materiálu a postupu výstavby z hlediska ceny. Zabývá se porovnáním nákladů na výstavbu z dnešních stavebních materiálů a různých možností samotné výstavby.

This thesis has been written for the purpose of acquiring results which would help a builder with choosing material and construction method with respect to price. The thesis deals with comparison of construction costs when utilizing contemporary materials and using various possibilities of construction itself.
Cost Analysis of the family houses
Keywords: náklad; cena; materiál; dodavatel; práce; nabídka; costs; price; material; supplier; work; estimate