Návrh a implementace IS pro malý podnik - Weirich, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací IS pro tvorbu on-line objednávek vazeb závěrečných prací. Nejdříve je v práci analyzována součastná situace. Na základě provedené analýzy je vytvořen vlastní návrh databázového modelu a vytvoření aplikace.

This Bachelor’s thesis deals with development and implementation IS for creating on-line order final work binding. This thesis contains analyses of current situation. Next part is dedicated to design database model and to create application.
Development and implementation IS for small company
Keywords: PHP; MySQL; WWW; návrh IS; internetová aplikace; návrh databáze; PHP; MySQL; WWW; internet application; database design; IS design