Novostavba rodinného domu s prodejnou, Brno- Řečkovice - Passinger, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Tématem bakalářské práce je zpracování komplexní dokumentace novostavby rodinného domu s provozovnou na úrovni zadání projektu pro stavební povolení. Na návrh jsou kladeny požadavky na dispoziční řešení stavby s návazností na zajištění konstrukce po stránce statické, tepelně technické, požární bezpečnosti, ochrany proti hluku, úspory energií a bezpečnost při užívání. Samostatný projekt je zpracován v programu AutoCAD a výpočty pro posouzení jsou zpracovány ručním výpočtem.

The theme of the thesis is to elaborate a comprehensive documentation of new building family house with shop at the project specification for a building permit. On the proposal is subject to the requirements of the layout of the building in connection with securing the construction site, static, thermal equipment and fire safety, protection against noise, energy saving and safety in use. A separate project is drawn in AutoCAD and calculations for assessment are processed by hand calculation.
New building family house with shop, Brno- Řečkovice
Keywords: Novostavba rodinného domu s provozovnou; bakalářská práce.; New building family house with shop; bachelors thesis