Průběh zakázky vybraným podnikem - Nečasová, Sára (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Bakalářská práce se zabývá průběhem zakázky ve vybraném výrobním podniku German Motor Parts CZ, s.r.o. Na základě poskytnutých informací analyzuje její současnou situaci, a to od prvotního nákupu materiálu, přes celý výrobní proces, až ke konečné expedici hotového výrobku. Cílem bakalářské práce je navrhnout nápravná opatření, která povedou ke zlepšení průběhu zakázky v daném podniku.

The bachelor's thesis deals with order processing in the selected manufacturing company German Motor Parts CZ, s.r.o. Based on provided information the bachelor's thesis analyzes the current situation, from the initial purchase of the material, through the whole manufacturing process, until the final expedition of the finished product. The aim of the bachelor's thesis is to suggest corrective measures that will lead to an improvement of order processing in the company.
The Order Processing in Selected Company
Keywords: průběh zakázky; zakázka; výroba; kvalita; výrobní podnik; order processing; contract; production; quality; manufacturing company