Podnikatelský záměr-vybudování lasergame arény - Růžička, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Obsahem diplomové práce je podnikatelský záměr vybudování sportovní Laser Game arény. Vlastní práce je rozdělena do tří částí. První částí jsou teoretická východiska a poznatky, na jejichž základě je v druhé části práce provedena analýza současného stavu. Ve finální části návrhu je potom zpracován vlastní podnikatelský plán, který by měl přesvědčit investora k investici a poté být podkladem pro samotné vybudování Laser Game arény.

The thesis contains a business plan to build a Laser Game sports arena. The work itself is divided into three parts. The first part of the theoretical background and knowledge is the base for the second part, an analysis of the current situation. In the final part of the proposal is then prepared whole business plan, which should convince the investor to invest and which should be the basis for the construction of Laser Game arena.
Business Plan-Lasergame Arena Building
Keywords: Podnikatelský záměr; podnikatelský plán; podnikání; investice; Laser Game; sportoviště; Business plan; enterprenual project; business; investment; Laser Game; sports field